Şirketler ve Gönüllüleri Gönülden Ödüller 2011’de buluştu

Türkiye’deki gönüllük projelerini teşvik etmek için Özel Sektör Gönüllüler Derneği (ÖSGD) tarafından verilen ve çok sayıda katılımın gerçekleştiği Gönülden Ödüller, dün akşam düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

En Başarılı Gönüllülük Programı kategorisinde Koç Holding “Ülkem İçin”, En Başarılı Gönüllülük Projesi kategorisinde Garanti Bankası “Elim Sende”, En Yaratıcı Gönüllülük Projesi kategorisinde ise Bilim İlaç “Kariyerimin Kontrolü Bende” projeleriyle ödüle layık görüldü. Bu yıl ilk kez verilen En Başarılı Gönüllü Kategorisinde ise IBM’den Derya Sel Bozkurt ve Bilim İlaç’tan Kadir Gökbakan ödül aldı. Seçici Kurul Özel Ödülü ise Özlem Denizmen’in oldu.

Özel sektördeki gönüllülük çalışmalarını destekleyerek yaygınlaşmasını sağlamak ve toplumda fark yaratan iyi örnekleri ödüllendirmek için Özel Sektör Gönüllüler Derneği (ÖSGD) tarafından 2007 yılından bu yana verilen Gönülden Ödüller dün akşam Tekfen Tower’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. En Başarılı Gönüllülük Programı kategorisinde Koç Holding “Ülkem İçin”, En Başarılı Gönüllülük Projesi kategorisinde Garanti Bankası “Elim Sende”, En Yaratıcı Gönüllülük Projesi kategorisinde ise Bilim İlaç “Kariyerimin Kontrolü Bende” çalışmaları ile ödüle layık görüldü. Bu yıl ilk kez verilen “En Başarılı Gönüllü” kategorisinde IBM’den Derya Sel Bozkurt ve Bilim İlaç’tan Kadir Gökbakan ödül alırken, Doğuş Holding’ten Özlem Denizmen Seçici Kurul Özel Ödülü’nün sahibi oldu. Bu yıl beşincisi düzenlenen organizasyona birçok şirketin birbirinden başarılı projelerle katılması Gönülden Ödüller’in hedefine ulaştığını kanıtladı.

Comments are closed.