Genç Isuzu Programı Sosyal Farkındalık Projeleri

ÖSGD tarafından geliştirilen ve bugüne kadar birçok şirketin çalışanlarının katılımının sağlandığı Sosyal Farkındalık Projeleri, 2014 yılında Anadolu Isuzu’nun Genç Isuzu Programı kapsamında da uygulanmaya başladı.

Sosyal Farkındalık Projeleri, çalışanların sosyal farkındalıklarını arttırmak ve kendilerine, kurumlarına ve çevrelerine fayda sağlayacak bir gönüllülük projesi geliştirmelerini ve işbirliği yaptıkları sivil toplum kuruluşu ile de bu fikri hayata geçirmelerini kapsıyor.

Genç Isuzu Sosyal Farkındalık Programı’nın ikincisi ise Haziran 2015’te AÇEV, Düşler Akademisi, SineMASAL, TOG Vakfı, TOHUM Otizm, TOÇEV gibi sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile Gayrettepe Metrosu’nda bulunan Karanlıkta Diyalog’da gerçekleşti. Genç Isuzu Sosyal Farkındalık Eğitimi’nin ardından programa katılan gönüllüler ile düzenli toplantılar gerçekleştirildi.

2016 Projeleri; 2016 yılında Süper Baba, Küçük Mucitler, Çocuklarla Elele Milli Bayramlar Projesi olmak üzere 3 farklı projeyi hayata geçiren Genç Isuzu Gönüllüleri, Anadolu Isuzu genelinde gönüllülük kavramı üzerine farkındalık oluşmasını sağladı, çalışanların birbirlerinden ve süreçten olumlu kazanımlar elde etmelerini destekledi. Anadolu Isuzu – Çocuklarla Elele Milli Bayramlar Projesi, Gönülden Ödüller 2015 Jüri Özel Ödülü ‘Örnek Gönüllülük Deneyimi Ödülü’nü almaya layık görüldü.

Ocak 2016

Comments are closed.