15. Gönülden Ödüller

Özel Sektör Gönüllüler Derneği’nden 20’nci yıla özel coşkulu kutlama

Türkiye’de Kurumsal Gönüllülük Programları geliştiren Özel Sektör Gönüllüleri Derneği (ÖSGD), 20. yılını özel bir programla kutladı. ÖSGD tarafından geliştirilen çalışan gönüllülüğü alanının tek ve en prestijli ödülleri, ‘Gönülden Ödüller’ de 15. kez sahiplerini buldu.

Çalışanların yetkinliklerinin “Kurumsal Gönüllülük Programları” ile toplumsal faydaya dönüştürülmesi için çalışan tek sivil toplum kuruluşu Özel Sektör Gönüllüleri Derneği (ÖSGD), bu sene 20. yıl kutlamasını ve 15. Gönülden Ödüller Töreni’ni 20 Aralık 2022 Salı günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Sunuculuğunu Özlem Gürses’in üstlendiği törende, sektör uzmanlarının söz alacağı “Bir de bizden dinleyin!” paneli tüm katılımcılara ilham verdi. Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan ÖSGD Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Ilgaz, şunları söyledi: “Bugün tam 20 yıl önce ülkemizin yeteneklerini, çalışan potansiyelini gönüllülük yoluyla toplumsal faydaya dönüşmesini desteklemek amacıyla bir araya gelmiştik. Ne mutlu ki bugün bu amaca koşan şirketlerimiz ve 25.000’i aşan gönüllülerimizle aynı heyecanla burada birlikteyiz.

Gönüllülüğün gücünü biliyoruz. Aynı zamanda ülkemiz ve dünyaya fayda üretmenin ne kadar kritik ve uzun bir yolculuk olduğunun da farkındayız. O nedenle; iyi örnekler, etkili sonuçlarla yol gösterici olmak ve tüm bireylerin toplumsal fayda üretmeye gönüllü olmasını teşvik etmek istiyoruz. Gönüllüğün bir yaşam biçimi olmasını umuyoruz ve bunun için çalışıyoruz.”

Özel Sektör Gönüllüleri Derneği (ÖSGD) tarafından, özel sektördeki gönüllülük çalışmalarını destekleyerek yaygınlaşmasını sağlamak ve toplumda fark yaratan iyi örnekleri ödüllendirmek amacıyla 2007 yılından bu yana verilen alanının tek ve en prestijli ödülleri, ‘Gönülden Ödüller’ de gecede sahiplerini buldu. 15. Gönülden Ödüller töreninde “En Başarılı Gönüllülük Programı” kategorisinde büyük ödül Defacto’ya verildi. En Başarılı Gönüllülük Projesi Ödülü’nü Borusan Holding, En Başarılı E-Gönüllülük Projesi Ödülü’nü ise Zorlu Holding, En Başarılı E-Gönüllülük Projesi Jüri Özel Ödülü’nü Organik Kimya aldı.

www.osgd.org

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

+ 28 = 34